Wie zijn wij?

Jetech is reeds enkele jaren actief in het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Wij werken aan zowel industriële als particuliere elektrische installaties en alles wat daarbij komt kijken.

Al deze installaties staan steeds meer en meer in connectie met elkaar en met andere systemen, waardoor “elektriciteit” meer is dan een zekering, lichtpunt of stopcontact.

Wij onderscheiden ons door intelligente oplossingen en diensten met meerwaarde aan te bieden.

Dit kan gaan van studie en project management tot uitvoering en indienstname van projecten klein en groot!
Met een vast en klein team, dat kan worden uitgebreid naargelang het project, zijn wij flexibel inzetbaar en beschikt u over één aanspreekpunt.

Onze diensten bieden wij aan voor: nieuwbouwuitbreidingvernieuwingherstellingonderhoud

Wat onze klanten zeggen over ons

Er is niets wat wij kunnen zeggen over ons bedrijf, dat onze klanten niet beter kunnen verwoorden.
Want zij zijn onze echte getuigen. Daarom dat we hun ook graag aan het woord laten.

google
Peter Franck
26 september 2021

Super service. Heel proper werk. Aanrader.

google
Koen Van der Taelen
22 augustus 2021

In 2018 kozen we voor JETech voor de elektrische installatie (incl Loxone & verlichting) van onze nieuwbouw in Sint-Amands. Als ik ooit nog eens bouw, kiezen we zonder twijfel opnieuw voor Jelle. Zeer tevreden over zowel elektrische installatie als over Loxone's kunnen (incl audio, sturing ventilatie, ... ), en Jelle's voorbereiding & tijdige uitvoering. Ook bij vraagjes 1-2 jaren later (aansluiting laadpaal etc) antwoordt Jelle binnen het half uur. Bouwen kan soms "miserie" meebrengen, maar qua elektriciteit was het een toffe werf - alvast één kopzorg minder met JETech 😉

google
Mathieu De Haeck
10 augustus 2021

Jelle heeft onze nieuwe woning voorzien van een totaal installatie met Loxone. Hij gaat zeer gestructureerd te werk en heeft de juiste problem solving mentaliteit voor al onze wensen. Hij neemt voldoende tijd vooraf om alles te plannen en te overlopen. Ik had de hele tijd het gevoel dat we op dezelfde golflengte zaten, wat zeer prettig was in de vlotte communicatie doorgaans het hele project. Ook voor de na-service neemt hij voldoende tijd om ons te ondersteunen en te informeren. Het was echt een hele fijne samenwerking, en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

google
Nancy Vertommen
28 juli 2021

Bij de plaatsing van een nieuwe keuken heeft Jetech de nodige aanpassingen correct uitgevoerd. Zeer professioneel, gunstige prijs-kwaliteit, goede opvolging. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werken en kunnen Jetech zeker aanbevelen.