Loxone domotica

De technologie van het Loxone domotica systeem zorgt niet alleen thuis in jouw Smart Home voor comfort, veiligheid en energie-efficiëntie, maar kan ook gebruikt worden in hotels, kantoren of industrieprojecten van welke aard dan ook.

De schaalbare structuur van de Miniserver en de talrijke open interfaces maken dit de perfecte oplossing voor uw project!

Bekijk al onze gerealiseerde projecten met dit smart home systeem en diverse toepassingen van home automation. 

Loxone installateur

Intelligente
gebouwautomatisatie

Gepersonaliseerde toegang

Ontwerp jouw toegangscontrole volledig volgens je wensen: met de video-intercom, het NFC codeklavier als alternatief voor de sleutel, stille lichtbellen, gebruikersbeheer en nog veel meer.

Automatische zonwering

Jaloezieën, rolluiken, zonneschermen of andere soorten zonwering kunnen met Loxone perfect worden aangestuurd en bieden zo bescherming tegen hitte in de zomer en zorgen ze voor warmte in de winter.

Efficiënt energiebeheer

Alle technieken zoals zonwering, verlichting, verwarming en nog veel meer gaan hand in hand.
Dit maakt intelligent energiebeheer kinderspel en helpt jou om energiekosten te besparen.

Automatische klimaatregeling

Regel per ruimte de temperaturen. Samen met de zonwering wordt de zonnewarmte gebruikt om de ruimtes op te warmen. Terwijl zorgt het ventilatiesysteem voor de veilige aanvoer van verse lucht.

Smart Home Beveiliging

De beveiliging in het Loxone Smart Home heeft vele facetten: het beschermt de bewoners tegen gevaren zoals brand of water, bewaakt het gebouw en houdt uw gegevens privé.

Drukknopstandaard

In een Smart Home werkt alles automatisch. Minder knoppen, meer duidelijkheid – dat was het motto bij het ontwerp van de Loxone drukknopstandaard. Als je toch wilt ingrijpen, gebruik je de knop om de verlichting, zonwering en muziek op elk gewenst moment handmatig te regelen.

Kwaliteit

Top service

Specialist

Persoonlijk

Domotica installateur

Als ervaren Loxone installateur is Jetech bedreven in alle vormen van huisautomatisering. Wij weten hoe we de bekabeling van domotica systemen moeten leggen en hoe we het Loxone domotica systeem het best integreren in jouw huis. Zo krijg je de perfecte home automation.

Wij beschouwen Loxone als één van de beste domotica systemen op de markt. Laat dat alvast duidelijk zijn. Daarom dat we hier ook mee werken.

 

Beste domotica systeem

Echter, het beste domotica systeem is er een dat is afgestemd op jouw wensen en noden. We maken dan ook een plan dat perfect is afgestemd op jouw woning. Of er nu een nadruk gelegd wordt op alle mogelijke vormen van smart home beveiliging of op verschillende mogelijkheden van home automation met het oog op energie-efficiëntie of gebruiksgemak. Wij zijn er voor jou.

Contacteer ons en we bespreken samen jouw project en het gewenste smart home systeem.