Loxone - Jetech

Automation

Create

Intelligente gebouwautomatisatie

De technologie van Loxone zorgt niet alleen thuis in uw Smart Home voor comfort, veiligheid en energie-efficiëntie,
maar kan ook gebruikt worden in hotels, kantoren of industrieprojecten van welke aard dan ook.
De schaalbare structuur van de Miniserver en de talrijke open interfaces maken dit de perfecte oplossing voor uw project!

Verlichting

Een intelligente lichtsturing zorgt voor de juiste lichtstemmingen op het juiste moment. Pas uw lichtstemming op elk moment en volledig individueel aan.

Zonwering

Jaloezieën, rolluiken, zonneschermen of andere soorten zonwering kunnen met Loxone perfect worden aangestuurd en bieden zo bescherming tegen hitte in de zomer en zorgen voor warmte in de winter.

Klimaatregeling

Regel per ruimte de temperaturen. Samen met de zonwering wordt de zonnewarmte gebruikt om de ruimtes op te warmen.

Veiligheid

De beveiliging in het Loxone Smart Home heeft vele facetten: het beschermt tegen inbraak, beschermt bewoners tegen gevaren zoals brand of water, bewaakt het gebouw en houdt uw gegevens privé.

Energie

Alle technieken zoals zonwering, verlichting, verwarming en nog veel meer gaan hand in hand. Dit maakt intelligent energiebeheer kinderspel en helpt u om energiekosten te besparen.

Multiroom audio

Multiroom Audio maakt het mogelijk om in elk van uw ruimtes dezelfde of verschillende muziek te laten weerklinken. Luister naar uw persoonlijke muziekcollectie, muziekdiensten of stream met uw smartphone.

Toegang

Ontwerp uw toegangscontrole volledig volgens uw wensen: met de video-intercom, het NFC codeklavier als sleutelalternatief, stille lichtbellen, gebruikersbeheer en nog veel meer.

Drukknopstandaard

In het Smart Home werkt alles automatisch. Minder knoppen, meer duidelijkheid – dat was het motto bij het ontwerp van de Loxone drukknopstandaard. Als u toch wilt ingrijpen, gebruikt u de knop om de verlichting, zonwering en muziek op elk gewenst moment handmatig regelen.